Kalkhoff i 11 speed 2018-12-22T10:09:33+00:00

Speed pedelecs

Kalkhoff i 11 speed

De Integrale I11 is dé elektrische fiets van de toekomst. De fiets ziet er werkelijk schitterend uit!

Impulse Evo RS-middenmotor. Deze biedt met een krachtig draaimoment van maximaal 80Nm een enorm vermogen. En is tegelijkertijd zeer stil en biedt naar wens een ondersteuning van tot wel 45 km/h. De krachtige 17 Ah accu’s met 50 cellen zijn volledig in het frame van de Kalkhoff Integrale geïntegreerd. De motor werkt met Shift Sensor technologie. Hierdoor wordt de motor ontlast tijdens het schakelen, wat de betrouwbaarheid en levensduur van de onderdelen weer ten goede komt.

De remkabels lopen door de nieuwe stuurpen. Niet minder innovatief is de gepatenteerde, traploze instelfunctie. Standaard op deze fiets is de ‘Floodlight’. Dit is een dubbele LED koplamp met een lichtsterkte van 100 lux. Dit zorgt voor een schitterende verlichting, zelfs bij zeer hoge snelheden.

Met deze boordcomputer behoren papieren kaarten tot het verleden. De boordcomputer geeft informatie over de fiets en werkt tevens als navigatie. Dit kan door het nieuwe Impulse Evo LCD Smart-display via Bluetooth aan een smartphone te koppelen. Hierna wijst de fiets je via de  navigatie-app de weg naar de gewenste bestemming.

€ 5199  – 700 € : 4499 €

Type E-bike 45km/u
Motor Middenmotor Impulse 350 watt riemaandrijving
Accu 17 ah 612 watt
Versnellingen 11 speed
Kleuren Matt Zwart
Frame maten Trapez 50 – heer 55 -60 h

Interesse in deze elektrische fiets?

Mail ons voor meer details of om deze fiets uit te testen of te bestellen. Je kan ook altijd langskomen in onze zaak in Puurs. We helpen u graag op weg.