Uw garantie 2018-12-12T14:51:08+00:00

Uw garantie

Voor slijtage gevoelige componenten zoals kettingen, tandwielen, kabels, banden, remblokken,… is een beperkte garantie van kracht: Zij komen alleen in aanmerking voor garantie als de klacht onmogelijk door het gebruik veroorzaakt kan zijn. In geval van twijfel, zal de mening van onze leverancier bepalend zijn.

Goederen met gebreken die terecht onder de garantie vallen zullen worden gerepareerd of worden vervangen door eenzelfde of gelijkwaardig product.
De klant dient aandachtig de garantievoorwaarden van de producent door te nemen voor het eerste gebruik van het product. Garantietermijnen kunnen sterk verschillen van product tot product. Daarom verwijzen wij naar deze garantievoorwaarden als enige bindende termijn.

Indien u van oordeel bent dat een onderdeel een fabricagefout of vroegtijdige slijtage vertoont, gelieve dan het artikel naar ons op te sturen met vermelding van het probleem. Wij zullen dan met de fabrikant/leverancier overleggen of het defect onder de garantiebepalingen valt.

De verzendingskosten en de verantwoordelijkheid voor het transport van uw adres naar het onze worden door u gedragen. Indien de garantie erkend wordt, worden de verzendingskosten om het vervangen of hersteld artikel terug naar u te sturen door ons gedragen, bij het niet erkennen van een garantie zijn deze kosten voor uw rekening.

Contact

Kom eens langs in onze zaak in Puurs. We helpen u graag op weg. Op zoek naar informatie? Bel of mail ons.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Rijweg 110, 2870 Breendonk (Puurs)

03 866 11 71

fietsen.danny@skynet.be

Openingsuren: zon/ma/di gesloten, woe/don 10u – 18u, vrij 13u – 18u, zat 10u – 17u